~CuCuK AnGiN~

~Taukeh~

Camne Baligh..

Hari-hari nak pergi kelas mesti nak ushar cermin dulu..Walaupun muka ni xdelah hensem mane, tapi nak jugak tengok cermin..Bagi krim rambut sikit guna Code 10, tapi aku dah tukar ke brand Safi bagi seakan-akan nama aku..Baru Cun..Sikat rambut dulu, baru nampak muka intelectual, nama pun budak U kan..

Tapi satu part gua xminat, janggut aku ni..Cepat sangat nak panjang..baru je cukur hari tu..Aku ni bukan jenis suka cukur hari-hari..Dah nak panjang dah..Malas ar nak cukur.. Dulu, masa xde janggut, aku puas lah gi tanye kawan-kawan, pastu tanye abg aku..

"Bro, janggut aku ni pasai pe xnak tumbuh ar..Ko nye lebat je"

"Hormon kot..Alaa ko nak janggut nak watper.."

"Baru ar nampak jantan ada janggut.."

"Senang je, ko cukur je dagu ko tu, lelame dia lebat ar"

"Ohw...Camtu je..Aku gi cukur skang...."



Sape leh tolong belikan ni untuk aku? Aku malas...


Terasa bodoh plak apa aku buat tu..Memang betul apa yang dia cakap, bila aku dah start cukur, mula ar janggut ni laju je nak tumbuh..Tapi apa pun, tu menunjukkan aku ni normal..Selalunye bebudak laki ni, bila dah baligh baru ar mula tumbuh bulu sana sini..Salah satu tu janggut ar. Bulu lain tu korang paham-paham sendiri ar kan..Tipu ar korang xde..

Ceh..

********************************************************************

Tutup bab janggut..Sebut pasal baligh ni,ingat x dulu time baru nak baligh..Time tu ustazah duk citer kat bebudak kelas, semua dosa kita ditanggung oleh mak bapak selagi seseorang tu belum baligh.So kalau dah baligh, dosa-dosa yang korang buat waktu kecik tu transfer balik kat korang. Mak bapak korang leh ar cakap pastu..

"Ang dah besaq, pi bukak akaun dosa angpa sendiri..Dosa angpa semua aku xmo tanggung dah.."

Aku lak time tu blur-blur lagi macam keliru..Baligh tu sebenarnye macam mana..Camne nak tau dah baligh ke belum..So aku pun pi la tanye member sejati aku. Curious giler nak tau pasal bende alah ni.

"Beb..Camne nak tau kita dah baligh"

"Senang je..Nanti bila nak baligh ko akan dapat satu mimpi best.."

"Mimpi pe wehh.."

"Mimpi best ar.."

"Ceh..tau ar mimpi bende.."

"Kah kah kah.."


Dia pun blah sambil gelakkan aku..Cilakak.. Dia blah xsambung pun cter dia..Nak jugak aku tau amende mimpi bestnya tu..

Nak jadikan cter makin best, mula ar satu hari ada kes camni..Satu hari tu, aku nak pi masuk toilet, bau hancing satu macam..Punye ar tekejut bau hancing menusuk rongga hidung..Cis sape laa yang kencing xsiram..Cilakak.. Nak je rasenye gi pelangkung sape punye hal ni... Tetibe abg aku tegur aku, dia kata tu bukan bau air kencing la..Tu bau kain pelikat yang dah rendam dalam baldi tu..

"Pasai pe hancing sgtt"

"Isk..Tu sebab aku mimpi semalam ar.."
Abg aku bg penerangan..Tapi kurang lengkap



Aku blurr lagi..

"Oo..Ko mimpi mende..."
"Ader ar..Nanti ko mimpi gak"
"Ohw..Camtu ke.." Aku terpinga-pinga lagi..

"Bende tu jangan bagi orang pompuan usik, nanti dorang leh mengandung.." sambil tunjuk kain pelikat tu..

"Haa...Betul ke.." Aku bulat-bulat percaya sambil nganga mulut...

"Kain pelikat tu buang je ar..."

"Oh..Ok..Buang.."


Aku serius time tu bodoh giler bab-bab ni..Mana la nak tau pebende alah tu sume..Sampai lah aku masuk tingkatan 3 sebab time tu ada belajar subjek Sains..Bab 1 seingat aku..Kat situ dapat penerangan lanjut pasai bab-bab 18 ke atas ni.. Baru la tau Baby tu sebenarnye datang dari mana..

**************************************************************

Bile dah tau pasal benda-benda ni..Mula ar otak ku yang suci murni ni mula tercemar dengan benda-benda yang merosakkan minda.. Duk tido malam-malam belum ade pun mimpi pape yang best. Sebab aku tido pun, tido mampuih.. Tapi dulu ustazah pun pernah cakap..Semua yang beagama Islam wajib mandi hadas besar lepas bersetubuh, atau pun keluar air mani secara sengaja atau tak sengaja..

Aku dah mula konpius..Xleh jadi ni..Keliru habis tang keluar secara sengaja tu..Aku amik point tu je..Teruih pi tanye kat Puan Ustazah.

"Ustazah, saya xpaham..Camne kuar air mani secara sengaja tu?"

"Kuar air mani secara sengaja bermaksud dengan niat pastu ada tindakan terhadap kemaluan sehingga sengaja mengeluarkan air mani.."

"Tindakan apa Ustazah?"



Ustazah diam sekejap..Masih memikirkan jawapan yang sesuai diberi kepada bebudak umo yang setahun jagung macam aku ni.Pas dia berkelip-kelip jap mata dia pun jawab..

"Camni..Sebenarnya ada manusia ni memuaskan nafsu dengan sengaja mengeluarkan air mani mereka sendiri.."

"Tapi macam mana"

"Mungkin mereka menggunakan tangan atau apa-apa alat untuk memuaskan nafsu mereka."

"Owh..Xberdosa ke Ustazah?"

"Sebenarnya berdosa.."

"Owh..Ok2.."


Terima kasih kat Ustazah sebab bagi penerangan yang detail. Tapi aku nak tau gak, tu untuk laki, kalau pompuan camne lak..

"Ustazah, kalau orang pompuan pun sama jugak ke.."

"Erkk..." Ustazah buat muka terkejut

"Kamu lelaki kan..Jadi nanti dah besar kamu akan tau.."

"Oh oh.."


Sampai skang aku duk terfikir pasal benda ni..Kalau bab lelaki ni memang dah expert lah kan.Tapi kalau bab kaum hawa ni, aku memang banyak benda lah aku tak tahu..Kalau aku tanya pun, comfirm gadis-gadis kat luar sana buat-buat muka blushing pastu xmo jawab soklan aku an...Memang xkan dapat jawapan punye la kan.. Silap-silap gua makan penampar xpun selipar saiz 6.

*******************************************************************

Camne lah aku leh terbuat entry pasal benda-benda camni..Tapi kita ni kadang kene ar open minded sikit pasal bab-bab ni betul x..Kalau x sampai bila kita nak maju...

Apsal muka gua naik jerawat ni???? Nak baligh lagi sekali ke mende..Cehh

Selamat untuk korang..

6 Response for the "Camne Baligh.."

  1. @yuE says:

    erkkk...kalau ko tny aku pon bukan takat penampor...kaki pon aku bagi...haha


    aku pon inesen gak..tapi nasib ada akak2 senior bgtaw...

    dulu aku ingat tido satu katil dah boleh mengandung...giler aku tak berani tido ngn cousin aku...haha

    dh naik form 3 baru terbukak sikit minda...


    sekarang????lagi terbukak la minda ni kan...haha

     
  2. perempuan eh?tanye mama. ^_^ ngehee!

     
  3. ayue: same ar kita..aku pun sgt lah buka minda skang..

    EV: tanye mama ye..xmau ar

     
  4. haha..x taw nk kmen ap..

    kalau sudi komen la entry saya..
    siapa nak tolong saya

     
  5. nice2..hhah! tp skng kompen hang expert bab mengeluar dgn sengaja tuh kan! haha~

     
  6. nice2..expert ah kau t bab cm niey kan!

     
Related Posts with Thumbnails