~CuCuK AnGiN~

~Taukeh~

RouTiNe Ku....

Sabtu ngan ahad lepas aku baru jumpa family aku..hari ni dorang balik ke penang semula..aku lak..macam biasa..balik KL..study balik..final exaam dah dekat..seminggu je tinggal..hari tu test 2 power electronic x la memberangsangkan..boleh tahan la...pagi2 aku bangun, baca sms..family aku dah selamat sampai ke penang..jauh semula family aku..2minggu sekali je dapat jumpa dorang..tu pu kalau ayah aku balik ke klang...hari isnin ni, aku ke kelas..mcm biasa..jumpa member2 aku..study n study..balik kelas je aku jadi terlalu penat..dgn x mkn lunch, then aku sleep untill 5p.m lama gak aku tido...bangun2 je mkn..huhu...pastu baru ar aku lepak depan pc ni..tulis kat blog nie..routine aku ni akan bertuar x lama agi...bila 25/6...aku akan ke panang...bekerja untuk in-plant training aku...thats time must be so tired for me...aihh

2 Response for the "RouTiNe Ku...."

  1. fysal says:

    selamat pagi neo

     
  2. fysal says:

    selamat petang neo.. apa cerita plak malam ni??

     
Related Posts with Thumbnails