~CuCuK AnGiN~

~Taukeh~

Lame gile terbiar..

Lama gila Guwa x berblogging...Hari ni ntah camne leh pulak member guwa En. Rahim menelefon aku di petang hari..

"Assalamualaikum bro..Katne?"

"Waalaikumsalam..Aku katne lagi..Kat umah ar.."

"Camne nak buh link kat blog"

"Owh...Kejap.."


Guwa pun ngan malas-malas gi jugak ar menerjah balik blogspot yang dah lama aku tinggalkan..Then tengok setting jap...

"Haa ko tekan dashboard pastu add gadget.."
"Owh yg tu..Pastu pilih mane?"
"Ko pilih HTML..Pastu ko buh ar link pe ko nak.."
"Owh camtu..Thanks bro..."
"Okeh.."


Berakhir perbualan camtu je..

*******************************************************************

Lepas tu guwa terpana kejap tengok blog guwa..Alahai kesian la pulak tgk dah lama terbiar camni.. Last update pun time birthday aku pada 24 Oktober yang lalu..Agak beberapa bulan jugak ar aku biar blog ni tersadai.Kalau letak ikan, dah lame jadik ikan kering.Boleh gak buat makan tgh hari.

Terpana kejap tgk editan banner aku yang ternyata masih memikat pandangan aku. Ramai yang kata gambar tu menakutkan, tapi aku xrasa camtu..Xde apa yang perlu ditakutkan hanya pada sekeping gambar..Apa pun editan tu sentiasa menarik..Hmm..


Korang2..

Aku ni bukan pe, hari tu asyik sibuk ngan projek-projek nak kene siapkan..Pastu, ada lah pulak assignment yang berderet2 aku duk tangguh sampai nak dekat due date je baru ar nak berjaga sampai subuh pegi siapkan.Xcukup dengan tu, time tu pulak la nak buat test. Disambung pulak dengan Final exam terus ar aku hilang mood nak berblogging..

Habis Final exam aku lak sibuk bercuti (padahal duk umah je).. Baru la hari ni aku terfikir nak update semula blog ni..Biarlah ianya bernyawa semula selepas beberapa lama aku biarkannya tido.

********************************************************

Untuk pengetahuan korang-korang sume, cuti aku pun tinggal beberapa kerat hari je lagi..So sementara nak menghabiskan sisa-sisa cuti ni, harap sangat aku dapat buat sesuatu yang bermakna..

Dulu giler x sabar nak cuti, dalam otak dah pk macam-macam dah apa nak buat time cuti ni..nanti bile nak cuti aku nak..

1) Nak gi mancing ngan member-member..

2) Nak bercamping..mandi sungai..Perghh..santai..
3) Layan wayang ke..
4) Makan mende mak aku masak..

5) Gi lepak ngan memember..
6) Layan EPL..Man Utd..Man Utd..
7) Kalau bleh nak gi bercuti ngan family..

8) Buat projek electronik
9) Blaja buat design
10) ***** **** (Uhuk..)



So akhirnye tibe lah jugak masa untuk bercuti..Segala yang aku senarai kat atas tu apa yang aku fikirkan dalam pale otak.Kalau boleh nak ar buat bende-bende tu..Setibanye masa bercuti, keputusannye..

1) Xmancing..Member bz ar..

2) Mandi sungai pun xgi..(Kanak-kanak betul aku)

3) Ada ar dpt tgk wayang cter sosial network

4) Mak aku hari-hari masak..So no hal..

5) Lepak pun aku jarang gi..Bosan..

6) 1 game je aku tgk..Lain game, postpone due tu bad whether..Sengal..

7) Memang x ar bercuti..mimpi je..Haha..

8) Xbuat projek..malas...

9) X install pun software lg..Bongok..

10) **** **** **** (Haih)..


So tu je ar kesimpulan aku menghabiskan cuti yang ada..Tido lepas subuh..Bangun kul 2-3pm.. Pastu bangun je main game backyard Monster kat FB..Pastu tgk twitter..Makan..Tido...Haih.. Bile nak berubah..Sem baru bakal bermula..Jom study...

Selamat untuk korang..

5 Response for the "Lame gile terbiar.."

  1. nas says:

    owh..neo..lame gak aku xsinggah disini..upe2nyer ko lama da xberblog..hehe

     
  2. Nas: tu ar..aku ni tetibe malas sgt nak update..tu terbiar..xpe ar..pasni update selalu..

     
  3. editan banner tu dibuat oleh seseorang yg istimewa kan, kot eh ntah

    game postpone tu yg buat nyiampah tuh.. xpe tunggu boxing day kang

     
  4. nak tau no 10 tu ha/ =p

     
  5. Ely: huhu...Boxing day lambat lagi..
    EV: No 10 ekk..hahahaa

     
Related Posts with Thumbnails